Voetbalkooi blijft langer staan!!

Voetbalkooi blijft langer staan!!

Voetbalkooi blijft langer staan!!

Voetbalkooi blijft langer staan!

De voetbalkooi zal tot ongeveer 15/16 augustus 2018 open blijven. Speciaal voor de jongeren hebben we het afbreken van de kooi en het transport uitgesteld, zodat zij er nog gebruik van kunnen blijven maken tijdens een groot gedeelte van de zomervakantie.

We zullen de hekken open zetten, zodat de voetbalkooi toegankelijk blijft. We hebben ook een aantal verontruste omwonenden aan de telefoon gehad, dat jongeren over de hekken proberen te klimmen. Dat is natuurlijk altijd een gevaarlijke situatie en zeker niet de bedoeling. Hopelijk met het openstellen van de hekken behoort het klimmen over de hekken snel tot het verleden en we gaan ervan uit, dat we met dit bericht tegemoet komen aan de wens van de jongeren, langer gebruik te kunnen maken van deze voetbalkooi.