Informatie bouwplaatsinrichting

Informatie bouwplaatsinrichting

Informatie bouwplaatsinriching

Zoals op de omwonenden avond besproken houden we u graag op de hoogte van de (ver)bouw van de kerk. Na voorbereidende werkzaamheden in de pastorie, gaat na het Paasweekeinde de (ver)bouw verder. Door de aannemer is toestemming gevraagd aan de gemeente (en verleend) een bouwplaats in te richten. Op bijgaande tekening kunt u zien welke tijdelijke maatregelen worden getroffen voor de (ver)bouw aan de pastorie. Bouwplaatsinrichting.pdf

Heeft u wellicht vragen, wilt u aub een mailtje zenden via info@defamiliekerk.nl of contact opnemen met Marielle Franken via telefoonnummer 06 55 802 800.

Mooie Paasdagen!

Zoals op de omwonenden avond besproken houden we u graag op de hoogte van de (ver)bouw van de kerk. Na voorbereidende werkzaamheden in de pastorie, gaat na het Paasweekeinde de (ver)bouw verder. Door de aannemer is toestemming gevraagd aan de gemeente (en verleend) een bouwplaats in te richten. Op bijgaande tekening kunt u zien welke tijdelijke maatregelen worden getroffen voor de (ver)bouw aan de pastorie. Bouwplaatsinrichting.pdf

Heeft u wellicht vragen, wilt u aub een mailtje zenden via info@defamiliekerk.nl of contact opnemen met Marielle Franken via telefoonnummer 06 55 802 800.

Mooie Paasdagen!