Omwonenden avond 19 februari 2018

Beste omwonenden van de Familiekerk,

U heeft het vast al gemerkt, we zijn begonnen met de verbouw van de Familiekerk, specifiek met de pastorie. De tuin is gesnoeid en maandag 22 januari 2018 zijn de steigers geplaatst.

Op 12 februari 2018 beginnen we met de restauratie van het dak van de pastorie en het tweede kwartaal wordt begonnen met de restauratie van de kerk.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een verdere planning van de bouw. Deze planning willen we uiteraard graag met u doornemen, zodat u goed op de hoogte bent wat er de komende tijd gaat gebeuren.

We houden een omwonenden avond op maandag 19 februari 2018 van 19.00 uur tot 20.30 uur en nodigen u hierbij van harte uit.

Imeldaschool (om de hoek van de Familiekerk)
Veurstraat 3-7, 3037 BN Rotterdam

Heeft u eerder vragen, neemt u aub contact op met Mariëlle Franken (06 55 802 800). Via de website www.defamiliekerk.nl houden we u ook graag op de hoogte en kunt u nieuws lezen.

U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond door een mail te sturen vóór 16 februari 2018 naar: Mariëlle Franken info@defamiliekerk.nl. Ook zonder aanmelding wordt uw aanwezigheid bijzonder op prijs gesteld.

Beste omwonenden van de Familiekerk,

Imeldaschool (om de hoek van de Familiekerk)
Veurstraat 3-7, 3037 BN Rotterdam