Denksportdag in de Heilige Familiekerk op zaterdag 23 september

Zaterdag 23 september a.s. van 12.00 - 17.00 uur zal de Familiekerk haar deuren openen en is iedereen van harte welkom te komen kijken of mee te doen aan één van de denksporten. We vragen extra aandacht voor de opening om 12.30 uur van de Kruimeltjes Schaaksimultaan. Tea Lanchava, schaakgrootmeester, en in haar jeugd enkele malen wereldkampioene, tevens 2012 Nederlands kampioene zal het opnemen tegen 20 deelnemers. Mocht je hier aan mee willen doen lees het informatieformulier en schrijf je in! Voor 150 euro koop je al “een bord” en steun je ook nog het goede doel!

Voor deze opening simultaan zijn van de 20 borden 10 borden gesponsord door Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind (STINAFO) voor kinderen en jongeren met een beperking. Geef dit op het inschrijfformulier aan! De andere 10 plekken zijn voor iedereen die zich wil meten aan de schaakgrootmeester! Op het inschrijfformulier kunt u zich hiervoor opgeven. Wees er snel bij!

Wij hopen dat de Familiekerk zaterdag 23 september een samen zal zijn van jong en oud, met en zonder beperking, allemaal liefhebbers van de denksport. Er zal extra aandacht zijn om jonge spelers de verschillende spelen te laten ontdekken!

Zie ook:  www.denksportdagrotterdamnoord.nl