Fundraisingavond in de Familiekerk

Fundraisingavond in de Familiekerk

Op de fundraisingavond in de Familiekerk 13 mei j.l. zijn de volgende films laten zien van wie allemaal betrokken zijn bij de herinrichting en herbestemming van de Familiekerk. Ook ouders van zorg intensieve kinderen vertellen hierop hoe belangrijk het is dat hun kind verzorging en behandeling krijgt van een multidisciplinair  team van betrokken zorgprofessionals. De transformatie van Familiekerk naar een multidisciplinair Kindzorghuis voor het chronisch zieke kind  en zijn familie zal veel gezinnen in de toekomst gecoördineerde en geïntegreerde zorg brengen en het kind en gezin in moeilijke omstandigheden enorm ondersteunen.

Wilt u daar ook een steentje aan bij bouwen, is ieder donatie zeer welkom!

Onderstaand kunt u beide films bekijken:

HFK en Citykids

Stichting Kruimeltje

foto Dichellio voor kaarsenactie