Fundraising dinner 13 mei jl.

Fundraising dinner 13 mei jl.

Zaterdag 13 mei jl. was er weer volop leven in de al jaren leegstaande Heilige Familiekerk in Rotterdam Noord. Stichting Kruimeltje koos voor haar "Fundraising Diner" voor deze unieke locatie om gelden in te zamelen voor de inrichting van een innovatief gezondheidscentrum voor het ernstig (chronisch) zieke kind, welk centrum, na de restauratie, in deze kerk zal komen. Van Familiekerk naar Familiehuis. 

Download hier het volledige artikel

Zaterdag 13 mei jl. was er weer volop leven in de al jaren leegstaande Heilige Familiekerk in Rotterdam Noord. Stichting Kruimeltje koos voor haar “Fundraising Diner” voor deze unieke locatie om gelden in te zamelen voor de inrichting van een innovatief gezondheidscentrum voor het ernstig (chronisch) zieke kind, welk centrum, na de restauratie, in deze kerk zal komen. Van Familiekerk naar Familiehuis.

Download hier het volledige artikel