Nog een paar dagen…

Nog een paar dagen…

Nog een paar dagen en dan zal in de nu nog lege Heilige Familiekerk een feestelijk Fundraising diner worden gegeven met 340 gasten die deze eerste activiteit van Stichting Kruimeltje van harte ondersteunen: de kindvriendelijke inrichting samen bij elkaar te "kruimelen" voor de nieuw in te richten kinderkamers, speelkamers, snoezel(bad)kamers en familiekamer!

Mocht u dit project ook van harte ondersteunen dan kunt u via de website http://www.stichtingkruimeltje.nl onder doneer direct doneren of door een bijdrage over te maken op Stichting Kruimeltje o.v.v. Kindvriendelijke inrichting Familiekerk op IBAN NL76TRIO0338494235. We zijn u zeer dankbaar voor iedere donatie zodat we ons echt samen sterk maken voor kindgerichte zorg voor de jongste bewoners en hun families uit Rotterdam en omgevende gemeenten.

Hkerk